Tegyél érdemi lépéseket a vállalkozásod felé!

Segítünk, hogy eredményesebb és

boldogabb vállalkozó lehess.

Válaszd ki Te, hogy miben szeretnél fejlődni!

,,Szeretnék vállalkozni, de biztosra akarok menni és a megfelelő lépéseket megtenni a saját tempómban"

Ebben az esetben a legjobb döntés a Business Akadémia, ami egy online oktatóanyag rendszer, mely 16 modulon keresztül vezet végig a vállalkozásépítés lépésein. Ez az, ami a megfelelő atombiztos alapokra helyezi a vállalkozásod. Társad lesz a vállalkozói gondolkodásmód és megfelelő üzleti ötlettől kezdve egészen az ügyfélszerzésre automatizált rendszerek kiépítéséig. Itt tényleg MINDENT megtalálsz, amire egy szolgáltatás alapú vállalkozónak szüksége van.

,,szeretném, ha beindulna a vállalkozásom, ha több ügyfelem lenne és húzna magával egy sikeres csapat ereje"

A Business Mentor Program egészen biztosan egy felejthetetlen élménnyel gazdagodhatsz: nagyon rövid idő alatt (4 hónap) olyan exponenciális fejlődésen mehetsz keresztül, ami meghatározó lesz az egész vállalkozásod életében. Olyanokkal fejlődhetsz együtt, akik szintén azon dolgoznak, hogy sikeres vállalkozók legyenek, így a megfelelő közeg az adott. Csak olyanok nyerhetnek felvételt, akiknek megfelelő üzleti ötletük van.

,,elkezdtem vállalkozni, de nem tudom, hogyan tűnhetnék ki, annyira sokan vannak a piacon"

Ha pozícionálásban, énmárka építésben szeretnél tanácsot kérni, akkor Csontné Nagy Noémi, a kezdő vállalkozók énmárka mentora tud neked segíteni, egy másfél órás konzultáció keretein belül. Ebben a másfélórában megnézzük, hogy hogyan tudsz olyan énmárkát építeni, olyan pozícionálást kialakítani, amivel a célcsoportod számára ellenállhatatlanul vonzó leszel.  Ha ennél is nagyobb ambícióid vannak, akkor pedig a három hónapos énmárka mentorálás lehet a megoldás.

,,van egy ötletem, de nem tudom, hogy elég jó-e, fogalmam sincs, hogyan induljon be a vállalkozásom"

Ha ilyen jellegű kérdésed van, akkor van lehetőséged villám konzultációt kérni. Csont Attila üzleti mentor egy egyszeri 15 perces konzultáció keretein belül segít neked abban, hogy kellően piacképes-e a vállalkozásötleted és, hogy mi az, amivel valóban azzá tud válni. Ügyfélszerzésben, a célcsoport megtalálásában vagy vállalkozásod felskálázásában is kérhetsz segítséget.

Konzultációs lehetőség szolgáltatás alapú vállalkozóknak, MLM üzletépítőknek és vállalkozni vágyóknak szól. Egyéb üzleti ötlet esetén (pl. hagyományos üzlet/ startup/ webshop) nem nyújtunk konzultációt.