Legyél te az iparágad sztárja!

Megmutatom, hogyan tudsz olyan énmárkát építeni, ami kiemel téged a tömegből

Kezdő és haladó vállalkozóként talán az egyik legnagyobb feladat, hogy ki tudj tűnni a tömegből. Noémi tréningje pont ebben fog Neked segíteni, hogy megtaláld azt a csatornát és kialakítsd azt a kommunikációs stratégiát, amivel ki fogsz tudni tűnni a versenytársaid közül. Még egy fontos gondolat: látva Noémi elköteleződését és segítő szándékát, biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezekben leszel, ha elkezdesz vele együtt dolgozni.
Csont Attila
Üzleti mentor

Segítek, hogy az egyediségedet felszínre hozzuk!

Egy telített iparágból borzasztóan nehéz kitűnni. Ha nincsenek befolyásos kapcsolataid vagy többtíz éves tapasztalatod, akkor ez hatványozottan igaz. Bőség zavara van: rengeteg szakembert találunk, bármelyik területről is legyen szó.

Az egyetlen mód, amivel magasan ki tudsz tűnni és fénylő csillagként ragyogni az iparágad egén, az nem más, mint egy brutál erős énmárka létrehozása. A háromhónapos egyéni online mentor programon olyan bizonyítottan működő folyamaton viszlek végig, ami után megismételhetetlen leszel. Ez a képzés választ el attól, hogy az iparágadban ne csak egy szereplő legyél, hanem A szereplő.

3 hónap alatt olyan sziklaszilárd énmárkát építünk, ami által magasan kitűnsz majd a piacon

Énmárka tudatosítása

Tisztában leszel azzal, hogy mit és, hogyan kommunikálj magadról, mit mutass meg annak érdekében, hogy felkapja rád a fejét az iparágad. Ez teszi lehetővé, hogy önazonos, következetes és egyedi, csak rád jellemző legyen a kommunikációd.

Különlegesség meghatározása

Átnézzük, hogy mi az, amit másképp, jobban tudsz csinálni a vállalkozásodban és, hogy hogyan tudod ezt láttatni. Ennek köszönhetően nem csak személyiségben, de szolgáltatásban is összehasonlíthatatlanná válsz a versenytársakhoz képest!

Tartalomstratégia kialakítása

Nem elég jónak lenni, ezt meg is kell mutatni! Megtaláljuk a hozzád illő platformot, stílust amivel nem csak eléred a leendő ügyfeleket, de közösséget építhetsz és elkötelezheted őket. Az online és offline énmárka építést is részletesen átvesszük.

Énmárkába fektetni mindig megtérülő:
bizalomban, elismertségben és pénzben is kifizetődik

Mit fogsz kapni a mentor programon?

A három hónapos heti 1 órás egyéni online konzultáció, a folyamatos kapcsolattartás és az egyéb segédanyagok a következő tematikán vezetnek végig téged:

Énmárkád definiálása

A programot az igényfelémérésen és privát tanácsadáson túl az alapokkal fogjuk kezdeni. Azzal, hogy mit jelent az énmárka és egyáltalán miben változhat meg az életed, ha elkezded tudatosan építeni azt. Rengeteg támpontot kapsz, ami által meg tudod határozni a saját énmárkád alapköveit. Feltárjuk, hogy mi az a készség, képesség, hozzáállás, tudás, személyiségbeli jegy, ami már most megkülönböztethet téged.

Énmárkaépítő stratégia kialakítása

Az énmárkaépítés akkor igazán tudatos, ha összhangban van a céljaiddal és tudod, hogy mit szeretnél vele elérni. Ezért a második modul célja, hogy olyan stratégiát tudj kialakítani, ami minden oldalról támogatja azt az énedet, aki 1-3-5 év múlva szeretnél lenni. A céljaidhoz egy akciótervet is készítünk, hogy világos legyen, mikor mi a teendőd. Mindezek előtt pedig a célcsoportodra is részletesen kitérünk.

Vállalkozásfejlesztés és a szolgáltatás brandingje

Nem csak a személyeddel, hanem a szolgáltatásoddal is kitűnhetsz. Átnézzük a termékpiramisod és a szolgáltatásaidat, hogy milyen elemekkel tudod kiegészíteni annak érdekében, hogy örökre megragadj a vásárlóid fejében. Tömérdeknyi ötletet és példát hallasz majd, hogy ki tudd választani, a te célcsoportod számára legmegfelelőbbeket. 

Énmárkaépítés online a közösségi médiában

Nem elég jónak lenni, azt meg is kell mutatni! Segítek eldönteni, hogy melyik közösségi média felületet válaszd, hogy melyik tartalomtípus való neked és rengeteg marketing tippet kapsz az adott platform felfuttatására, legyen az a facebook, instagram, linkedin vagy youtube. Mindemellett kialakítunk egy olyan tartalomstratégiát, amellyel nem csak népszerűbbé válhatsz, de közösséget is építhetsz.

Énmárkaépítés offline, kapcsolatépítés

Nem csak az online térben rejlenek lehetőségek, hanem az offlineban is! Mindenki, aki találkozik veled, annak kialakul egy benyomása rólad. Ezért fontos lesz azzal is foglalkozni, hogy hogyan tudsz személyesen márkát építeni és, hogyan tudsz könnyedén és magabiztosan kapcsolatot építeni. 

Vállalkozásépítés

A mentor program mellett a legrészletesebb oktatóanyagunkat, a Business Akadémiát is megkapod, ahol 16 modulban vezetünk végig téged a vállalkozásod felépítésének lépésein. Ezen kívül több kisebb oktatóanyaghoz is kapsz hozzáférést, így lényegében az összes megvásárolható kurzus a tiéd lesz. A tananyagokban van közösségi média, értékesítés, honlapkészítés, marketingautomatizálás, kampánytervezés, és énmárka oktatóanyag is. De ez csak egy kis része az egésznek.

Ki lesz a mentorod?

Csontné Nagy Noémi vagyok, a Business Blogger írója, marketing oktató és üzleti mentor, elsősorban énmárka és közösségi média területen.

Közgazdászként végeztem és évekig dolgoztam HR területen. 2015-ben hívtak meg egy gasztronómiai képzésre, hogy az önéletrajzírás és énmárka tantárgy oktatója és felelőse legyek. Azóta már több helyen is volt szerencsém átadni az egyre bővülő tudásomat: vezetőképző programokban, egyetemi órák keretében és vállalkozóknak szóló képzéseken is. Mindemellett munkáltatóknak segítettem olyan toborzási módszereket kialakítani, ami márkaépítő és a legelhivatottabb jelölteket vonzza magával.

2020 áprilisában tettem le ezt a vonalat, ma már csak magánszemélyeknek és vállalkozóknak segítek a brandépítésben. Azoknak segítek elsősorban, akik kezdőként vagy egy telített iparágban nagyobb teret és hangot szeretnének maguknak, hogy ezáltal még több embert szolgálhassanak, még kiválóbb minőségben.

Célom, hogy megmutassam neked is, hogyan tudsz kitűnni a versenytársaid közül.

Mikor való neked az énmárkaépítés mentor program?

Noémi mindig odaadó figyelemmel és türelemmel segít legyen szó akár technikai vagy érzelmi elakadásról. Könnyedén varázsol megoldásokat a problémákból vagy lelkesedést a csüggedésből. Vele jóleső érzés szembenézni a kihívásokkal, mert empatikusan átérzi, hol az elakadás és támogatásával sikerül átlendülni könnyedén a problémákon. Vidám természete, pozitív hozzáállása magával ragadó, és inspiráló. Sosem fogy ki az új elképzelésekből, amiket jó érzékkel képes egyénenként személyre formálni.
Németh Irén
coach, valtozok.hu

Énmárka Építés
Egyénre szabott online Mentor Program

A RÉSZTVEVŐK SZÁMA LIMITÁLT!

  • Igényfelmérés a mentor program kezdete előtt, hogy a Te szükségleteidre szabjuk a programot
  • 3 hónapon keresztül heti 1 órás online zoom konzultáció (13 alkalom)
  • Folyamatos kapcsolattartás a mentor program alkalmak között
  • Minden alkalom után egy cselekvési tervet kapsz
  • Utánkövető 30 perces egyéni tanácsadás visszajelzésadással a program legvégén
  • Magyarország egyik legkomplexebb vállalkozásépítésről szóló, 16 modulból álló oktatóanyagához örökös hozzáférést kapsz
  • Egyedülállóan részletes közösségi média oktatóanyagokat kapsz (instagram, youtube, linkedin, facebook csoport és oldal)
  • Közös ötletelés és lelkiismeretes segítség a részemről - a te sikered jelenti az én sikeremet is.

Tedd meg az első lépést egy elsöprő énmárka felé!

A legjobbat akarom neked, ezért több garanciát is biztosítok

Siker garancia

Csak azokkal a jelentkezőkkel megyünk tovább a programba, akikkel az előzetes elbeszélgetés során úgy érzem, hogy valóban alkalmazhatók a kurzuson tanultak. Ha azt érzem, hogy nem ez lesz a te megoldásod, akkor őszintén megmondom és javaslatot adok arra, hogy mivel érdemes próbálkoznod helyette.

Egyediség garancia

A program során garantáltan olyan énmárkát alakítunk ki számodra, amely után könnyedén meg tudod magad különböztetni a piacon a többi szereplőtől - és ezt a leendő ügyfeleid is látni fogják.

Igény garancia

A program elején felmérem ,hogy milyen igényeid vannak, mi az amire mindenképpen választ szeretnél kapni, így biztosa nem kell attól tartanod, hogy csalódni fogsz a program során.

Törődés garancia

A program végén kapsz egy rád szabott tanácsadást, amikor a programon tanultak és a további terveid összehangolását és a megmaradt kérdések átbeszélését is biztosítom számodra.

Gyakori kérdések

Jelentkezésed után és a mentor program kezdete előtt egy félórás telefonos konzultáció során felmérem, hogy hogy állsz jelenleg a vállalkozásodban és, hogy mire lenne leginkább szükséged ahhoz, hogy az énmárkádat sikeresen tudd építeni a program során.  Éppen ezért a megadott témakörök mellett (önismeret, célcsoport, célkitűzés, vállalkozásfejlesztés, közösségi média, kapcsolatépítés) a tematika rugalmas, a te igényeidhez igazított. Ebből kifolyólag bizonyos témák sorrendje változhat.

Minden héten egyéni online konzultáció során haladunk végig a fenti tematikán. A mentor program mellé kapsz egy 16 modulból álló oktatóanyagot a vállalkozásépítésről, ami lefedi a vállalkozás kezdeti lépéseit és egészen haladó szintjeit is. Így nem kell félned, hogy a mentor program után magadra maradsz, egy folyamatosan frissülő tudásbázis tagja leszel, ahova bármikor fordulhatsz segítségért.

A képzés egy remek alapot ad ahhoz, hogy elkezdd építeni az énmárkádat, de azt mindenképpen tudod kell, hogy az, hogy az énmárkád igazán erős legyen az egy hosszútávú és következetes munka eredménye. Ennek a folyamatnak az első lépéseit fogjuk megtenni. Olyan ez, mint az építkezés: nálunk egy tervrajzot kapsz és felépítjük az alapokat, de az, hogy ebből felhőkarcoló legyen már egy hosszabb munka kell majd. Abban viszont biztos vagyok, hogyha követed a lépéseket és megcsinálod a házi feladatokat, akkor a legalább a befektetett pénzed visszakeresheted a program alatt.