Énmárkaépítés Mentor Program MEGRENDELÉS

Vásárlás menete

1. Töltsd ki az alap adataidat

Kérlek add meg az alap adataidat, hogy ez alapján be tudjunk a későbbiekben azonosítani, illetve az email címedre el tudjuk küldeni a megvásárolt termék hozzáférési adatait.

2. Töltsd ki a számlázási adatokat

Az itt megadott adatokkal fogjuk kiállítani az elektronikus  számládat, így kérünk, légy nagyon figyelmes. A számlázási adatoknál természetesen lehetőséged van céges, illetve magán adatokat is megadni.

FONTOS: cég esetén kötelező az adószámot megadnod, ami fel fog kerülni a számlára!

3. Fogadd el a szükséges feltételeket

Tudom, tudom, hogy mire gondolsz, én is utálom az ilyen jelölőnégyzeteket kipipálgatni, viszont az online megrendelés leadásánál sajnos az állam kötelezővé tette ezeknek a jelölőnégyzeteknek a kipipálását.

Ha szeretnéd megnézni az Általános Szerződési Feltételeket, az Adatvédelmi Szabályzatot, vagy az ismétlődő fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat, akkor ezt itt meg tudod nézni: megnézem az ÁSZF-et

5. Nyomd meg a "Megrendelés elküldése" gombot

A program kifizetését utalásos fizetési móddal tudod rendezni.  A megrendelés elküldése gombra kattintás után emailben elküldjük Neked a fizetéssel kapcsolatos információkat. Amint megérkezik az utalásod, jogosulttá válsz a programon való részvételre. A fizetést napján emailben fogjuk elküldeni Neked az e-számlát.

Segíthetünk valamiben?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, akkor írj nekünk e-mailt a hello@businessblogger.hu címre, vagy hívj minket a +36 -70/884-2340-es telefonszámon munkaidőben.

Minden jog fenntartva © 2020 | businessblogger.hu | email: hello@businessblogger.hu
Adatkezelési tájékoztató &  Általános Szerződési Feltételek