Szabályzat

NYEREMÉNYJÁTÉK – “JumpKlub 1 éves előfizetés” Játékszabályzat 

A játék szervezője Csontné Nagy Noémi EV. (Székhely: 1214 Budapest, Orion u. 17-19. II./22.) nyereményjátékot hirdet a @businessblogger.hu Instagram oldalán.

A játék időtartama:

A nyereményjáték időtartama:

2020.12.18.-2020.12.31. 18:00

Sorsolás: 2020. 12. 31. 18:00

Eredményhirdetés a sorsolás napján történik meg.

A szervező a résztvevő Játékosok közül a sorsolás napján elektronikus sorsolás útján választ ki 1 nyertest véletlenszerűen, amit Instagram oldalán elérhetővé tesz.

Kik vehetnek részt a játékban?

A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött Instagram felhasználó természetes személy, aki a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. A nyeremények sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik a nyereményjáték időszakában teljesítették a nyereményjáték kiírásának feltételeit.

NYEREMÉNYJÁTÉK – “JumpKlub 1 éves előfizetés” elnevezésű nyereményjáték feltételei: 

A játékban azok vehetnek részt, akik a poszt alá kommentelnek és a @businessblogger.hu instagram fiók követői.

A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan kommentekért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú, témájú részvételek helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. A szervező továbbá, fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére. A szervező 5 nyertest sorsol ki.

Nyeremény

Egy éves ingyenes tagság a JumpKlub rendszerbe, ahol hangoskönyvek gyűjteménye található. Összesen 5 db nyertes lesz.

Nyertes értesítése

A nyerteseket Instagram storyban és privát üzenetben értesítjük. A sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kap.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertesek nevét. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve a nyereményjátékkal kapcsolatban nyilvánosságra kerüljön.

Adatkezelés

Az adatkezelés a nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremény átvétel igazolásának céljából történik és az ehhez szükséges ideig tart. Mivel online sorsoló rendszer segítségével lesz kisorsolva a nyertes a bejegyzés hozzászólói közül, harmadik személy részére is elérhetők lesznek a hozzászólók felhasználói nevei. Nyeremény esetén a Szervező összeköti a nyerteseket a nyereményt biztosító céggel(Netpark Bt), a JumpKlub előfizetés hozzáférés adása céljából.

Adatvédelmi nyilatkozatunk itt megtekinthető:

ÁSZF

A nyereményjátékot semmilyen formában nem támogatja az Instagram, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik az Instagramhoz, az Instagram platform használatán túl.

Egyéb rendelkezések

A Szervező nem vállal felelősséget a felhasználó, nyertes mulasztásából eredő következményekért. Abban az esetben, ha a nyertest nem lehet értesíteni, vagy nem reagál az értesítésre.

A nyeremény visszautasítható, de készpénzre nem váltható!

Csontné Nagy Noémi EV jogosult arra, hogy jelen promóciós játékot bármely időpontban technikai, kereskedelmi vagy működési okból megszüntesse vagy a jelen játékszabályzatot megváltoztassa, ebben az esetben gondoskodik a játék résztvevőinek megfelelő tájékoztatásáról.